Erős Vár FC

Előzetes: MAFC Wanderers – Erős Vár FC

2019. március 25. - ErosVarFC

Holnap – a bajnoki idény 16. fordulójának elhalasztott mérkőzésén – a tabella ötödik helyén álló MAFC Wanderers vendégeként lépünk pályára. Az összecsapás komoly téttel bír számunkra, hisz egy esetleges győzelemmel lerázhatnánk az üldöző hazaiakat, illetve ismét felléphetnénk a harmadik helyre.

evfc76.jpg

„Ismét egy nagyon szoros és kiegyensúlyozott mérkőzésre számítok, melyen a fegyelmezett védekezés mellett az is döntő lehet majd, hogy át tudjuk-e menteni helyzetkihasználásunkat az Airnergy elleni meccsről” - nyilatkozta vezetőedzőnk a találkozó előtt. „Nagyon fontos meccs lesz, hisz egy siker esetén tovább nőhetne az önbizalmunk, és már a második tavaszi rangadót abszolválnánk jó eredménnyel, ami létfontosságú lenne céljaink eléréséhez.”

Az összecsapáson szeretettel várjuk szurkolóinkat, szükségünk lesz a biztatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc77.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr1314716055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása