Erős Vár FC

Előzetes: Rúg-6 FC - Erős Vár FC

2019. április 13. - ErosVarFC

Holnap délután - a bajnoki idény 18. fordulójában - a Rúg-6 FC vendégeként lépünk pályára. Rengeteg hiányzóval készülünk az összecsapásra, célunk azonban ezúttal is a három pont megszerzése, ugyanis csak így tarthatjuk magunktól távol üldözőinket.

evfc84.jpg

Soron következő ellenfelünk, a Rúg-6 FC a tabella 10. pozícióját foglalja el, tehát az alsóház relatíve stabil, a kiesés által talán kevésbé veszélyeztetett együttesei közé tartozik. Vendéglátóinkat ősszel 4-1-re vertük, azonban az eredmény csalóka, a találkozó utolsó fél órájában tudtuk csak abszolválni a mérkőzést. Természetesen most sem számítunk könnyű meccsre, ugyanakkor az előttünk álló hetekben konstans teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy a dobogón zárjuk az idényt, így holnap sem elégedhetünk meg a győzelemnél kevesebbel.

Az összecsapáson szeretettel várjuk szurkolóinkat, szükségünk lesz biztatásukra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc85.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2814761910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása