Erős Vár FC

Összefoglaló: Rúg-6 FC - Erős Vár FC 1-4

2019. április 16. - ErosVarFC

Az őszi forgatókönyvet és végeredményt megismételve gyűjtöttük be a három pontot a Rúg-6 FC otthonában. Újabb győzelmünkkel - visszaelőzve a szombati játéknapon diadalmaskodó MAFC Wanderers és Csillaghegyi MTE csapatát - a bajnoki tabella harmadik pozíciójából várhatjuk a folytatást.

evfc86.jpg

Rengeteg hiányzóval készültünk a vasárnapi összecsapásra, ugyanakkor tudtuk, hogy az ideálisnak nem mondható körülmények ellenére is kötelező megszereznünk a három pontot alsóházbeli ellenfelünk vendégeként. Ebben a szellemben kezdtük a mérkőzést, és Bakonyi Pali révén, aki egy 100%-os ziccert értékesített higgadt fejjel, már az 5. percben megszereztük a vezetést, azonban ellenfelünk, kihasználva védelmi megingásunkat még az első negyedórában egyenlíteni tudott. Ezt követően sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, azonban az első félidő hajrájában kis híján mégis a hazaiak ragadták magukhoz a vezetést: ellenfelünk jogos büntetőhöz jutott, amit azonban kapusunk, Tóth-Salamon Ákos látványos vetődéssel hárított.

Ellenfelünket láthatóan megviselte a kihasználatlan lehetőség, sikerült felülkerekednünk, és a második félidőben percek alatt dűlőre vittük a mérkőzést: az 50. minutumban Tóth Ágoston tekerte a labdát tanárian a vendéglátók kapujába, két perccel később Horváth Sanyi váltott hidegvérrel gólra egy hatalmas ziccert, majd újabb hat minutum elteltével Pali szerezte meg második találatát Angler Ajtony kiváló kiugratását követően, lezárva ezzel minden nyitott kérdést. Ágoston idénybeli hatodik, Sanyi második, míg az egymást követő két mérkőzésünkön is duplázó Pali immáron nyolcadik góljánál jár.

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak a mérkőzésre, és támogatták csapatunkat!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

table6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr9514768052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása