Erős Vár FC

Előzetes: Previfitt SE - Erős Vár FC

2019. május 11. - ErosVarFC

Egy héttel ezelőtt - a pontvadászat 22. fordulójában - kiütéses győzelmet arattunk a CSHC 94 FC együttese ellen. A mérkőzésen mesterhármast szerzett Bakonyi Pali, duplázott Horváth Sanyi, illetve betalált Regős Laca és Cseh-Szombathy Marci is. Holnap este - a szezon hajrájába érkezve - újabb feladat vár ránk: a sereghajtó Previfitt SE vendégeként szeretnénk begyűjteni újabb három pontot.
evfc100.jpg

Soron következő ellenfelünk előző két meccsét (Ferencvárosi FC, Műegyetemi FC II) sikerrel abszolválta, úgy tűnik tehát, hogy nem adták fel a bennmaradásért folyó küzdelmet. Ősszel ugyan 3-1-re legyőztük őket (akkor Regős Matyi és Laca, illetve Angler Ajtony volt részünkről eredményes), nem bizonyultak azonban  könnyű ellenfélnek, csak a meccs hajrájában sikerült bebiztosítani sikerünket. Ahhoz viszont, hogy továbbra is a dobogóért küzdhessünk, ismét felül kell múlnunk a harapós sereghajtókat.

Az összecsapáson szeretettel várjuk szurkolóinkat, ahogy mindig, most is szükségünk lesz támogatásukra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

tablex.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr1114820428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása